Köksrenovering Oxelösund

Vi skapar ditt drömkök i Oxelösund

Köket är hemmets hjärta. Genom åren har vi utfört många lyckade köksrenoveringar och vet vad som krävs av funktion, bekvämlighet och design. Med vår hjälp kan du få ditt drömkök.

Vi tar hand om hela entreprenaden när vi utför en köksrenovering. Vi samordnar alla kontakter och tar hand om tidsplaneringen med övriga hantverkare för att projektet ska flyta på som det ska.

Intresserad av en högklassig köksrenovering i Oxelösund? Välkommen att kontakta för offert och vidare information.

köksrenovering i Oxelösund

Erfarna proffs på köksrenovering i Oxelösund

Vi kan skapa allt från standardiserade, stilrena kök till innovativa och moderna lösningar. Våra hantverkare kan lägga upp en hel renoveringsplan och har även känsla för de små detaljerna – en vinnande kombination!

Våra medarbetare är självklart innehavare av våtrumscertifikat – anlitar du oss för din köksrenovering så kan du lita på att det inte slarvas med underarbetet.

Vi svarar alltid på dina frågor

Som kund ska du känna dig trygg under hela renoveringen, därför går det alltid att kontakta oss med frågor och önskemål. Vår arbetsledare är alltid tillgänglig om ser till att allt fungerar enligt planen när vi genomför en köksrenovering. Vi tipsar dig gärna om material och hjälper dig med tekniska lösningar, oavsett om det handlar om att riva en vägg, flytta ett fönster eller installera belysning.

Totalentreprenad gör projektet enklare

. Rörmokare, elektriker, plattsättare och elektriker samarbetar för att nå bästa möjliga resultat. Du slipper att ha flera olika entreprenörer som springer hemma hos dig under arbetets gång – vi håller koll på allt. När vi tar på oss ett uppdrag inom köksrenovering så fullföljer vi alltid våra åtaganden och avslutar alltid det vi påbörjar. Såväl budget som tidsplan tas på största allvar.

Vi renoverar ditt kök i Oxelösund från början till slut

En köksrenovering är ett stort och krävande projekt och tar i de flesta fall mycket tid och utrymme i anspråk. Vi gör alltid allt för att upplevelsen ska bli så trevlig och bekväm som möjligt för dig. Vi åtar oss hela arbetet från början till slut, från golvläggning och kakelbyte till tapetsering och målning. När vi utför en köksrenovering så arbetar vi med stor hänsyn till din familjs privatliv – vi vill att vardagen ska påverkas så lite som möjligt.

Spara pengar med ROT-avdraget

När vi utför en hushållsnära köksrenovering så gäller ROT-avdraget. Kunden kan då dra av en stor procent en stor del av arbetskostnaden och får därmed en hel köksrenovering utförd till ett riktigt bra pris. Vi gör avdraget direkt på fakturan så att det inte ska bli något byråkratiskt krångel för dig.

Välkommen att kontakta oss – vi är firman som kan genomföra en kvalitetsmedveten köksrenovering i Oxelösund.

Ge din bostad ett riktigt lyft med ett nyrenoverat kök!