Köksrenovering

Här berättar vi lite mer om vad du kan välja mellan när du anlitar oss för att utföra en köksrenovering.

Moderna kök

Låt oss installera ett stilrent, slätt och modernt kök med äkta träytor. Trä är ett ekologiskt och trivsamt material som håller sig länge om man bara behandlar det på ett korrekt sätt.

Produkter i massivt trä och fanér tillverkas med omsorg på våg egen fabrik med en giftfri ytbehandling. Träytorna i våra kök skyddas med miljövänlig olja, vattenlösligt lack eller målarfärg av önskad nyans. Alla våra produkter i massivt trä, inklusive våra luckor i fanér har håller högsta kvalitet.

närbild på köksbänk

Traditionella kök

Här handlar det om strukturerade ytor på melamin och laminat som är vassa imitationer av levande trä till ett bra pris. Våra produkter inom denna klass tillhör högsta klass när det handlar om inomhusluft. Här har du mycket att välja mellan: allt från lugna helheter till mer spektakulära blickfång. Minimalist eller maximalist – hos oss hittar du ett kök som passar din smak.

närbild på köksbänk

Komplementprodukter

Om du behöver komplettera ditt kök så kan vi leverera dessa tillbehör i samband med monteringen av köket. Vi transporterar och bär in de tillbehör som beställts in tillsammans med diskhoar, kranar och belysning samt övriga möbelbeställningar.

Oavsett vilken typ av kök och vilka tillbehör du beställer så är ledstjärnan alltid service och kvalitet.

Ge din bostad ett riktigt lyft med ett nyrenoverat kök!